Skoleforestilling

På Egaa afholdes der hvert andet år en stor skoleforestilling. Forestillingen engagerer hele skolen i en lang periode - både før og efter premieren.

Oplysninger om den næste store forestilling vil kunne findes her på siden.

Forestilling 2015: "So Me"

Den 18. november 2015 kl 19.30 på Egaa Gymnasium er der premiere på forestillingen "So me". Omkring 100 af skolens elever deltager som sangere, musikere, skuespillere, dansere, filmproducenter og fotografer, syersker og sminkøser. Forestillingen er bygget op fra bunden som et originalt værk, men med kendt musik.

"So me" handler om at være ung. Om at søge det perfekte liv. Om ensomheden, når det hele krakker. Om glæden når det ikke gør. "So me" handler om at finde en kæreste. Om de søde og åndssvage forældre. Om presset fra skolen. Og om at det hele er lagt på Facebook for ti minutter siden. 

"So me" handler om alt det, vi tror, vi er, og alt det, det viser sig, at vi slet ikke er alligevel.

Forestillingen kan ses på følgende tidspunkter:

Onsdag 18. november kl 19.30

Torsdag 19. november kl 19.30

Fredag d. 20. november kl 19.30

Billetter kan købes på Times Square på følgende tidspunkter

Onsdag d. 11. november kl 11.30-12

Torsdag d. 12. november kl 11.30-12

Fredag d. 13. november kl 11.30-12

Mandag d. 16. november kl 11.30-12

Tirsdag d. 17. november kl 11.30-12

60 kr for voksne og 30 kr for børn under 12 år og for skolens elever.

Drømte mig en drøm

KBH-EGAA..en roadmovie LIVE

Årets forestilling er en dannelsesrejse -  i en idérig iscenesættelse, der involverer sang, musik, fysisk performance, digital scenografi og skuespil og en halv Mercedes på scenen.

Mere end 120 elever fra alle tre årgange på skolen har kastet deres energi og talent i forestillingsarbejdet. Gå ikke glip af det!

Vi spiller

onsdag d. 23/11 kl 19.30

torsdag d. 24/11 kl. 19.30

fredag d. 25/11 kl 19.30

 
Pris: 60 kr for voksne. 30 kr. for elever på gymnasiet/børn under 12 år. 
Forestillingen er velegnet for alle mellem 9 og 99 år.

Billetter kan købes på skolen, eller i døren, så længe pladser haves.
  
 "KBH-EGÅ - en roadmovie LIVE" handler om to meget forskellige piger, Berit og Babette, som tager tværs gennem Danmark fra København til Egå. De mødes tilfældigt i København i lufthavnen, hvor de begge er blevet svigtet af deres kærester. 
På deres tur gennem landet udvikler de sig begge og bliver klogere på livet og kærligheden. Undervejs lærer de begge en masse om sig selv, både af hinanden og af de mange mærkelige og interessante personer, de møder på deres vej. Vi nævner i flæng: en striks og to meter høj plejehjemsbestyrerinde, en psykopatisk massemorder, et orkester, der forsøger at få lov til at spille, men igen og igen må opleve at blive afbrudt, en broget flok af gøglere, en målrettet politistyrke på wavebords og en skøn spåkvinde. 

Læs lidt om forestillingens tilblivelse er i "Din by"

Sommer i november

Egaa Gymnasiums forestilling 2009 havde en forrygende premiere!


I flere måneder arbejdede knap 100 involverede med forestillingen "Sommer i november" PS - en teaterkoncert, som tog udgangspunkt i sangskriveren Peter Sommers univers.  

Det var med stolthed at Egaa Gymnasium lod tæppet gå for Peter Sommer i vores helt egen fortolkede, fordrejede og forskruede udgave: teaterkoncerten ”Sommer i november”. 100 medvirkende på, for og bag scenen bød indenfor til en storslået rejse i musik, dans, billeder og drama gennem storbyens og banegårdens transit-univers. Alle var på vej ud og ind, til og fra, tættere på og længere væk – fra hinanden, fra de andre og fra sig selv. Hvilke historier gemmte sig mon dér i neonlysets skær bag overfrakkerne og de anonyme ansigters facader?

Links til artikler på nettet om Sommer i November

Århus.dk

Lokalavisen