MGP

MGP er en stor årlig musisk begivenhed, hvor 7-8 gymnasier i

Aarhusområdet går sammen om at lave et intergymnasielt musikshow.

Skolerne afholder først et lokalt MGP, hvor de to bedste bands bliver kåret, og disse to bands går så videre til det intergymnasielle MGP, som skolerne skiftes til at afholde.

Se i Lectio, hvornår hhv. vores lokale og det Intergymnasielle MGP afholdes

MGP på Egaa

Her på Egaa afvikler vi vores lokale MGP som en musikaften, hvor deltagende bands konkurrerer om 1. og 2. pladsen, som går videre til finalen i det Intergymnasielle MGP.

MGP er en aften, hvor musikken står i centrum. Udover de deltagende bands byder aftenen på forskellige musiske indslag, dygtigt ledsaget af konferenciers, som styrer slagets gang. 

Se flere oplysninger om lokalt MGP på Facebook

MGP 2016

Går du/ I rundt med en lille stjerne i maven? Har I det fedeste band på skolen? Skriver I bare de fedeste tekster? Så er det lige netop jer som skal melde jer til InterMGP 2016. 

Fredag d. 22 januar 2016 holder vi MGP på Egaa Gymnasium, hvor skolens bedste bands dyster om chancen for at gå videre til det Intergymnersielle MGP, som i år løber af stablen lørdag d. 30 januar på Marselisborg Gymnasium. 

Traditionen tro sender vi de to bedste bands fra Eg Gymnasium af sted for at dyste om titlen som ”Vinder af InterMGP 2016”. 

Det eneste I skal gøre er: 

 

  • Skriv et fedt og originalt musiknummer på dansk. 
  • De bærende elementer i jeres nummer skal fremføres live, dvs. ingen playback eller singback. 
  • Jeres komposition må maks. vare 4 minutter. 
  • I må Maks være 12 med og mindst halvdelen af jer skal gå på Egå Gymnasium.
  • Lav en fed præsentationsvideo med jeres band på maks. 1 minut, som fortæller lidt om jer, og hvorfor I er de fedeste. Disse videoer vil bliver spillet i 10 frikvarteret den sidste uge op til MGP (uge 3). 

Deadline for tilmelding senest mandag d. 11/1 kl. 12:00 til Dorthe (musiklærer) på mail: dt@egaa-gym.dk

Samme dag er der deadline for præsentationsvideo, som sendes til Festudvalget.