NY ELEV PÅ EGAA 2018

NB! Bemærk at Egaa Gymnasium benytter digital post - det vil sige, at breve fra skolen vil blive sendt til din E-boks. Har du ikke en sådan endnu, skal du oprette den.

Når du søger på Optagelse.dk er det vigtigt, at dine forældre indtaster deres CPR numre, da de ellers ikke vil modtage en kopi af information til elever.

Tutorerne byder velkommen på første skoledag

På Egaa Gymnasium forsøger vi hele tiden at udbyde de studieretninger og valgfag, som der er interesse for, og som passer med skolens værdier. Det betyder, at udbuddet ofte varierer fra år til år.

Studieretninger på Egaa Gymnasium

På Egaa Gymnasium kan du vælge blandt en række spændende studieretninger

En studieretning består af 2-3 fag, hvoraf de 2 vigtigste som regel er på A-niveau.

 Klik her for at se alt om kommende og eksisterende studieretninger

Uddannelsesguiden

Tjek Uddannelsesguiden for at finde ud af, hvilke fag, du skal have for at komme ind på en videregående uddannelse

Valg inden du starter

Gymnasiet er delt op i et  grundforløb og et studieretningsforløb.

Grundforløbet varer cirka 12 uger og er fælles for alle.

Inden du starter i gymnasiet skal du vælge:

Studieretning skal du først vælge i løbet af grundforløbet. 

To fag på tværs

Naturvidenskabeligt grundforløb giver dig forståelse af naturvidenskabelig tankegang. Du styrker din naturvidenskabelige viden og evne til at forholde dig til naturvidenskabelige problemstillinger.

Almen sprogforståelse er et samspil mellem sprogfag. Du lærer at analysere forskellige former for tekster og bruge de rigtige begreber til at beskrive dine iagttagelser med.

Obligatoriske fag og studieretningsfag har du sammen med dine klassekammerater, hvilket giver rigtig gode muligheder for samarbejde og samspil mellem fagene.

Varm velkomst på Egaa

På Egaa har vi en ung, men veletableret, tradition for at tage godt imod vores nye elever. Vi glæder os altid til at se de nye 1.g'er efter sommerferien, og vores tutorer gør alt for at alle skal føle sig velkomne og trygge.

Se skolen i 360 grader