29.11.2017

EUSO

Det har været en lidt forsigtig opstart på EUSO-træningen i år. Det har vist sket lidt for meget i 1g'ernes skolestart. Der var nemlig kun mødt meget få op til første workshop, jeg håber dog stadig at skubbe til et par stykker mere. Der skal nemlig være tre elever på et team. Resten af året og lidt af januar vil indeholde forskellige workshops med kemi, biologi og fysik, så eleverne kan få trænet den specielle opgavetype. Det handler om at være dygtig mht eksperimentelle kompetencer mens også at kunne gennemskue data og lægge en rigtig matematisk model på.

 

Det er Sidsel 1z, Elise 1z og Amalie 1y.på billedet. Vi manglede Theodor 1x, da han var syg den dag.

Elevudtalelse fra Amalie

Jeg meldte mig til EUSO da jeg virkelig godt kan lide naturvidenskab, og da det interesserer mig meget.

Jeg synes konceptet er en virkelig god ide, da man giver naturfagligt interesserede elever muligheden for at vise hvad de kan, og så de kan vise hvor sjovt naturvidenskab kan være. Jeg tror derfor også, at EUSO er en god mulighed for at lære en hel masse nye ting, som man derefter kan bruge i undervisningen.

Det er virkelig hyggeligt at være med, og man møder en masse nye mennesker, og arbejder sammen med nogle man måske aldrig har talt med før

Amalie 1y.