04.05.2015

Kristopher gør det igen!!

Så har Kristopher Torp fra 3.y endnu engang gjort hvad ingen andre fra Egaa har gjort før ham, denne gang er Kristopher den første til at vinde sin kategori i den store Unge Forskere konkurrence - STORT TILLYKKE Kristopher!!

Men ikke nok med det, så var Kristopher dagens helt store vinder, ikke mindre end 4 gange måtte han på den store scene i Forum i København for at modtage en pris. Det var så overvældende, at konferencie Lise Rønne den sidste gang kaldte ham på scenen med ordene  "Jeg ved ikke, om han er ved at være lidt træt i benene?" 

Udover en første plads i kategorien Life Science Senior og 15.000 kr., vandt Kristopher 5000 kr mere da han vandt Dansk BioTek prisen og som en del af alle præmierne var en del rejser inkluderet, så i det kommende år skal Kristopher til - hold nu fast - London, Milano, Brasilien og Stockholm, hvor han skal overværer Nobelpris-uddelingen, ikke bare sådan i al almindelighed, nej, han skal til middag med alle Nobelprisvinderne!!!  Og dette er så udover de rejser han skal på i forbindelse med sin deltagelse på det danske kemiolympiadehold!!

Billedtekst: Kristopher på scenen for første gang, her får han overrakt prisen af Undervisningsminister Christine Antorini og Prins Joachim