15.05.2009

Science Cup

2. plads i Science Cup til PDS

Onsdag den 13. maj drog 10 2.g elever fra 2.x og 2.y til Science Cup finalen i København. Der var en fornem 2. plads fra sidste år at forsvare. Og de to grupper DioFlex og PDS gjorde alt, hvad de kunne. Begge gruppe præsenterede deres projekt med stort engagement og entusiasme.
Og Egå gjorde det igen, 2. pladsen gik nemlig til gruppen PDS, der består af Adam Strange og samt Søren Duch-Svenson, Christina Hougaard og Lærke Rolskov fra 2.y med opfindelsen "Pocket Detection System".

2. pladsen: "Pocket Detection System"

Dommerne udtalte om projektet:
- En super ide, der løser allestedsnærværende hverdagsproblemer. Løsningen bygger på sund teknisk naturvidenskab, og de fremviste modeller er meget overbevisende. Produktet blev præsenteret professionelt og med engagement. Om produktet kan man sige: Man ved aldrig hvor den er, eller hvordan den står, men med denne løsning kan man også være ligeglad - den ved det selv.
Som Science Cup traditionen byder på Egå, fejrede vi de flotte præstationer med en tur i Tivoli, hvor specielt det Gyldne Tårn og den nye Vertigo var populære attrationer.

TILLYKKE