Frivillige aktiviteter

Egaa Gymnasium tilbyder flere forskellige former for frivillig undervisning efter skoletid.

Fælles for disse aktiviteter er, at der er en lærer tilstede, og at tilbuddene finder sted efter normal skoletid.

I Studiecaféen har du mulighed for at få kvalificeret hjælp til hjemmearbejdet og skriftlige afleveringer. Den afholdes tirsdag og torsdag efter 4. modul

For science-interesserede

er der mulighed for at udvikle sig og dyrke sin interesse uden for skoletid, bl.a. med større projekter som fx Science Cup (se også Science klubben eller Forskerspirer)

Hør hos en science lærer, hvordan du melder dig til

For musikinteresserede

er der rig mulighed for at udfolde sig musikalsk efter skoletid. Du kan vælge mellem kor, vokalensemble, bigband, bandsammenspil og musikredigering i vores studie. Se  mere om disse tilbud under Musik eller Frivillig musik

Hør hos en musiklærer, hvordan du melder dig til

For skriveinteresserede 

Kom i forfatterværksted sammen med andre kreative skribenter, der gerne vil blive bedre til at skrive litteratur i alle genrer. Vi arbejder med kreative skriveøvelser, får professionelle råd og giver respons på hinandens tekster. Målet er at udkomme med en antologi fyldt med spritnye tekster fra forfatterværkstedet.

Spørg din dansklærer, hvordan du melder dig til

For billedkunstinteresserede

er der ugentlige tilbud om et kreativt 'frikvarter'  på vekslende dage. Det er især det praktiske arbejde, der dyrkes her, bla. tegning, maleri, digital billedmanipulation, galleri- og museumsbesøg. Det er eleverne der bestemmer hvad programmet skal stå på.

Frivillig billedkunst

Hør hos en billedkunstlærer, hvordan du melder dig til

For idrætsinteresserede

Tilbydes forskellige frivillige idrætsaktiviteter en gang ugentligt, og der tilbydes et varieret program hvert semester.

Frivillig idræt

Hør hos en idrætlærer, hvordan du melder dig til